PRAVIDLA prispievania na diskusnom fóre !

Pred založením témy si prosím prečítajte pravidlá prispievania do nášho fóra

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Zamknuté
admin
Site Admin
Príspevky: 745
Dátum registrácie: 06.05.2008 00:06
Zdieľať na Facebook

PRAVIDLA prispievania na diskusnom fóre !

Príspevok od používateľa admin »

Vážení užívatelia,

každý člen fóra si je povinný prečítať a dodržiavať dolu uvedené pravidlá prispievania. S každým užívateľom bude jednané s predpokladom, že si dané pravidlá prečítal a porozumel im. Porušením týchto pravidiel môžu byť užívatelia napomenutý udelením karty alebo vykázaním z fóra (BAN) ktorého dĺžku určí vedenie fóra. V prípade, že máte otázky alebo nejasnosti, kontaktujte niektorého z moderátorov.

Ako prispievať na diskusnom fóre:


1. Pred založením témy použite funkciu hľadať: Presvedčte sa, či sa váš problém na fóre nepreberal v minulosti. Vyhnite sa tak zakladaniu duplicitných tém. Moderátori majú právo duplicitné témy uzamknúť a presunúť do koša.


2. Názov a zaradenie tém do sekcií: Ak zakladáte novú tému, názov a zadanie musia byť jasne formulované. Na otázku sa dá odpovedať tak kvalitne, ako kvalitne bola položená. Súčasne vás žiadame, aby ste svoje témy zakladali do správnej sekcie. Zakladanie tej istej témy do viacerých sekcií v domnení rýchlejšieho dopracovania sa k odpovedi je zakázané! Takéto správanie môže viesť k udeleniu karty, duplicitné témy budú zmazané.


3. Presúvanie a mazanie tém: Moderátori majú právo bez predchádzajúceho súhlasu užívateľa presunúť alebo zmazať tému, ktorá išla proti zameraniu sekcie, v ktorom bola založená.


4. Vzhľad príspevku: V snahe o udržanie prehľadnosti v jednotlivých témach vás žiadame, aby ste si pred odoslaním príspevku skontrolovali jeho vzhlaď použitím funkcie "Náhľad". Takisto sa prosím vyhýbajte hrubým gramatickým chybám. Nečitateľné texty, nadmerné používanie tagov, smajlíkov, interpunkčných znamienok či text písaný velkým písmom (CAPS LOCK) môžu viesť k zmazaniu príspevku.


5. Obsah príspevku: Ak píšete príspevok k téme, pravdepodobne niekomu radíte alebo vyjadrujete svoj názor. Očakáva sa, že budete písať k téme, zrozumiteľne a vecne. Toto fórum slúži na výmenu informácií a skúseností návštevníkov webovej stránky. Príspevky iného charakteru budú odstránené. Každý prispievateľ si je vedomý dôsledkov svojich príspevkov a názorov, ak iného zámerne uvedie do omylu. Portál Autobazar.EU nezodpovedá za správnosť a pravdivosť tu uvedených názorov.


6. Citácia: Je zakázané citovať predchádzajúci príspevok, príspevok dlhého znenia (viac ako 10 riadkov textu) či príspevok obsahujúci obrázky. Citovanie časti textu za účelom reakcie na časť príspevku je dovolené.


7. Zmazanie zadania témy: Je zakázané zmazať zadanie témy nahradením pôvodného textu "..", "Vyriešené", "Ďakujem" a pod.


8. Autorské práva: V prípade, že zakladáte tému s obsahom, či citáciou z iného webu, žiadame vás o uvedenie zdroja. V opačnom prípade môže byť takáto téma či príspevok zmazané.

Správanie sa na diskusnom fóre:


1. Nahota a vulgarizmy: Na portál autobazar.eu majú prístup ľudia všetkých vekových kategórií. Žiadame vás preto, aby ste udržiavali diskusiu v medziach slušnosti bez linkov či obrázkov akéhokoľvek erotického charakteru. Stráňte sa takisto zbytočných a nadmerných vulgárnych nadávok. Samozrejmosťou je aj zákaz posielania takého obsahu, ktorý je akýmkoľvek spôsobom v rozpore so zákonmi alebo dobrými mravmi, vedie k podnecovaniu rasovej neznášanlivosti a podobne. Porušenie môže viesť až k vykázaniu z fóra formou BANu na dobu určenú vedením fóra.


2. Vzájomná tolerancia medzi užívateľmi: Fórum je miesto, kde si užívatelia vzájomne vymieňajú svoje názory, postrehy a skúsenosti. Žiadame vás preto, aby ste diskusiu k témam viedli vecne a bez zbytočných príspevkov vedúcich k zosmiešneniu či napádaniu ostatných užívateľov. Príspevky, vyznievajúce neúctivo a so zámerom vyvolať konflikt či odbáčajúce ďaleko od témy budú bez predchádzajúceho varovania odstránené a uzivateľovi bude udelená karta.


3. Ostaný zakázaný obsah: Moderátori majú právo odstraňovať príspevky / témy s nasledovným obsahom:

3.1 Inzercia (kúpa, predaj, výmena)
3.2 Reklamné príspevky, inzeráty, propagujúce nejaký subjekt
3.3 Stočené kilometre s odkazom na inzerát
3.4 Podvody a podvodníci
3.5 Hodnotenie, ohováranie, spochybňovanie inzerentov, predajcov ...
3.6 Osobné údaje akejkoľvek osoby alebo užívateľa
3.7 Diskusia o inzeráte, témy typu: "čo hovoríte na toto auto..."
3.8 Inzeráty prebrané z iných (zahraničných portálov)


4. Rating prispievajúcich: Možnosť ohodnotiť príspevok kladným palcom bola vytvorená pre vytvorenie karmy užívateľa za príspevky, ktoré odosiela.

5. Nahlásiť príspevok: Každý prihlásený užívateľ má možnosť nahlásiť nevhodný príspevok administrátorovi. Zneužitie tejto funkcie môže viesť k permanentnému zabanovaniu užívateľa.

6. Udeľovanie kariet: V prípade porušenia spomenutých pravidiel budú moderátori udelovať karty - ich dôvod si môžete prezrieť po kliknutí na "Môj profil" (zobrazuje sa na novom dizajne).
Postupnosť kariet: žltá, oranžová a nakoniec červená rovnajúca sa BANu. Amnestia kariet ako aj BANu sa bude posudzovať individuálne.

Používatelský účet / používateľský profil:


1. Duplicitné užívateľské kontá: Každý užívateľ má dovolené jedno užívateľské konto. V prípade duplicitnej registrácie bude takéto konto bez predchádzajúceho varovania zmazané.


2. Užívateľský avatar (obrázok pod menom): Nie je dovolené použitie takého obrázka, ktorý by mohol vzbudzovať pohoršenie ostatných užívateľov, obrázok s erotickým materiálom či nevhodným obsahom. Vedenie fóra má právo takýto avatar bez predchádzajúceho varovania odstrániť.



Vedenie fóra si vyhradzuje právo uplatnenia pravidiel prispievania v miernejšej podobe ako je popísané osobitným prístupom ku každému prípadu ich porušenia. Za dodržiavanie týchto pravidiel Vám ďakujeme a zároveň dúfame, že Vám toto diskusné fórum bude slúžiť.

Team Autobazar.EU
Zamknuté

Návrat na "Pravidlá prispievania"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných