| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
vajico
Založený: 09 február 2010 Príspevky: 3
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 03:30 Predmet: potrebujem pomoct |
|
|
citroen c25 1,9 d
zdravim vas. potreboval by som radu. ten problem prisiel ked nastal mraz. motor naskoci aj pri velkych mrazoch bez problemov ale ako nahle nastartuje to tlacitko na acepumpe sa stlaci dole a zostane stlacene tym padom auto zhasne.pri plusovych teplotach to bezi normalne mechanik mi tvrdi ze jje to zamrznuta nafta pri tom tankujem normalne na pumpe a davam aj prisadu do nafty tak sa mi to nezda..vedeli by ste mi poradit?dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
lanken
Založený: 14 august 2006 Príspevky: 738
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 04:25 Predmet: |
|
|
| zmrznuta voda v nafte |
|
| Návrat hore |
|
 |
mhlavaty
Založený: 22 apríl 2005 Príspevky: 634 Bydlisko: Nové Zámky
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 06:19 Predmet: |
|
|
| Máš to jednoduché,okrem tej ručnej pumpyčky má aj samotné vstrekovacie čerpadlo svoje čerpadielko.Ak motor ide,toto čerpadlo saje cez fiter a tú pumpičku čo sa vcucne naftu z nádrže.Ak je kdekolvek medzi ručnou pumpičkou a nádržou problém ako upchanie,lad a pod. stane sa to čo vidíš.Vákum vtiahne ručnú pumpu dovnútra.Doporučujem prefúkať potrubie do nádrže,odhalíš že je neprechodné. |
|
| Návrat hore |
|
 |
maroxxx
Založený: 02 august 2007 Príspevky: 70
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 06:57 Predmet: |
|
|
| Nieco podobne mi robi aj Megan 1.9dT. Po nastartovani sa splaskne gumovy balonik ktory je pred filtrom. Auto ide normalne a robi to odkedy mam auto. Pozeral som aj do nadrze ale vsetko je tam ciste a takisto som prefukol aj hadicku a nic zvlastne som nezistil. Je to u renaultov normalne ze sa ten gumovy balonik splaskne po nastartovani? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|