Autobazar.EU

Autobazar EU
Vyberte si jazyk: Slovensky Česky Polsky Deutsch English Italiano
potrebujem pomoct

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut -> Citroen fórum
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
vajico

Založený: 09 február 2010

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 03:30    Predmet: potrebujem pomoct Odpovedať s citátom

citroen c25 1,9 d

zdravim vas. potreboval by som radu. ten problem prisiel ked nastal mraz. motor naskoci aj pri velkych mrazoch bez problemov ale ako nahle nastartuje to tlacitko na acepumpe sa stlaci dole a zostane stlacene tym padom auto zhasne.pri plusovych teplotach to bezi normalne mechanik mi tvrdi ze jje to zamrznuta nafta pri tom tankujem normalne na pumpe a davam aj prisadu do nafty tak sa mi to nezda..vedeli by ste mi poradit?dakujem
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lanken

Založený: 14 august 2006

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 04:25    Predmet: Odpovedať s citátom

zmrznuta voda v nafte
Návrat hore
mhlavaty

Založený: 22 apríl 2005

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 06:19    Predmet: Odpovedať s citátom

Máš to jednoduché,okrem tej ručnej pumpyčky má aj samotné vstrekovacie čerpadlo svoje čerpadielko.Ak motor ide,toto čerpadlo saje cez fiter a tú pumpičku čo sa vcucne naftu z nádrže.Ak je kdekolvek medzi ručnou pumpičkou a nádržou problém ako upchanie,lad a pod. stane sa to čo vidíš.Vákum vtiahne ručnú pumpu dovnútra.Doporučujem prefúkať potrubie do nádrže,odhalíš že je neprechodné.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
maroxxx

Založený: 02 august 2007

PríspevokZaslal: Ut 09.02.2010 06:57    Predmet: Odpovedať s citátom

Nieco podobne mi robi aj Megan 1.9dT. Po nastartovani sa splaskne gumovy balonik ktory je pred filtrom. Auto ide normalne a robi to odkedy mam auto. Pozeral som aj do nadrze ale vsetko je tam ciste a takisto som prefukol aj hadicku a nic zvlastne som nezistil. Je to u renaultov normalne ze sa ten gumovy balonik splaskne po nastartovani?
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut -> Citroen fórum Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: