| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
tomo123456
Založený: 25 február 2006 Príspevky: 5
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 06:42 Predmet: Poradte prosim (výber auta ) |
|
|
Zdravim mam taky problem a to ze som uz totalne zmeteny sam zo seba chcem kupit auto nieco z nasledovnych MB ML, E , BMW 5 ,7 , Audi 6 ,8 , vw touareg , infinity FX
Stale sa mi vyria otazkz v hlave ze ci 4kolu predok alebo ci zadok na bmw , mb E nebude nahovno a takisto s aneviem rozhodnut ohladom motoru bud dobry diesel nieco ako 530d ale zase zadok audi 3TDI ma zas dost fajnu spotrebu , ALEBO mi skuste poradit najlepsi(možnost prerobit na lpg výkonný/ ale nie nejaky 5liter ) benzinovy motor kt. by som dal na LPG cize sa zase vylucuju FSI cka ak sa nemylim
vsetko rocniky (05-06) do tych 25 000 e
prosim poradte ak mate skusenosti s jednotlivými motormi / náhonmi /autami
diky moc [/b] |
|
| Návrat hore |
|
 |
pdk
Založený: 09 november 2008 Príspevky: 219
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 08:10 Predmet: |
|
|
Ked mam klienta ako ty, poradim mu to, co poradim teraz aj tebe. Kup si radsej bicykel, lebo budes spekulovat dovtedy, kym nekupis totalnu koko.inu . Si beznadejny pripad  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rudolfo63
Založený: 23 august 2009 Príspevky: 2684
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 08:16 Predmet: |
|
|
| ...tak to je tazka otazka....,treba urobit analyzu celeho europskeho trhu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
cubicomp
Založený: 24 február 2007 Príspevky: 2487
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 08:37 Predmet: |
|
|
na tvoj problem neexistuje riesenie, kedze sam nevies co vlastne chces. Asi ako keby som sa pytal otazku: poradte mi, ako mam stiahnut cely intertnet. Blbost ze?
Najprv si ujasni aspon, ci chces limuzinu alebo offroad, kedze si tam zaplietol aj tuareg. Trosku rozdiel medzi tym nie? Ked budes vediet toto, tak sa mozeme posunut dalej, tym bude vyber paliva  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vajciak000
Založený: 15 február 2009 Príspevky: 820
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 08:56 Predmet: |
|
|
neviem prečo mám pocit, že si aj tak kúpiš punto 1,3  |
|
| Návrat hore |
|
 |
laura
Založený: 03 marec 2005 Príspevky: 1099 Bydlisko: Levice
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 09:30 Predmet: |
|
|
tomo, tomo...dal si sem do plena tolko aut a koncepcii, ze Ti neporadi ani diva svina...Musel by to byt McGiver...aby mal skusenosti so vsetkymi tymito autami a motorizaciami v nich...Rozhodujes sa medzi limuzinami, off roadmi a off roadmi co sa tak tvaria, medzi vsetkymi druhmi paliva okrem hybridneho pohonu Skus zuzit svoj okruh zaujmu a asi sa najdu prispievatelia, ktori budu mat aj realne skusenosti s konkretnymi vozidlami a porovnaju ich po vsetkych strankach... _________________ VW SHARAN Business Exclusive 1,9TDi, 06/05, 85kW(AUY)...&...failure free car DAIHATSU CUORE Twin Cam L701, 989ccm |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pilooo
Založený: 21 september 2008 Príspevky: 340
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 09:41 Predmet: |
|
|
rychle, pohodlne, primerany batozinovy priestor, mala spotreba.. skvele servisovanie, pri dobrom obuti zvladne lahsi teren.. - splna vsetky kriteria.. este aj rocnik by to mohol byt dobry..
 _________________ Škoda RAPID driver
Hyundai fan.. :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
SlickVic
Založený: 08 september 2009 Príspevky: 512
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 09:45 Predmet: |
|
|
| pocuj. z tychto mnozin mi nejak subjektivne mozno, opakujem mozno vychadza Audi A6 Avant 3.0 TDI, automat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hulitkag
Založený: 25 október 2008 Príspevky: 43
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 10:37 Predmet: Neviem ??? |
|
|
Ty si ale pripad!!!!
Urob si poriadok v hlave a potom uvazuj !!
1. Naco potrebujes, chces auto ?Mesto , dialnice, atd...
2. Limuzin, kombi, SUV,....?
3.Len pre seba, pre rodinu,....?
4 Vykon? Nad 150 alebo pod,...?
5 Kolko jazdis za rok ....Km???
6 Benzin ci diesel??????
BMW 530D zadny nahon neni problem aj ja mam BMW a nic jazdim ako v lete, len nie po Tatrach! alebo AUDI 3.0 TDI mozu byt akurat !!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
martin cichy
Založený: 26 január 2010 Príspevky: 1209 Bydlisko: ML-HE-MI
|
Zaslal: St 10.02.2010 12:10 Predmet: |
|
|
| tak ja Ťa zaklincujem... subaru legacy hocijaký benzín s LPG a v živote nebudeš chcieť nič iné. auto, ktoré nemá každý a za ktorým sa ľudia aj otočia (za bmw či audinou sa už neotočia, už sa ľudia okukali), výborné jazdné vlastnosti (motor s protibežnými piestami je dôvodom nízkeho ťažiska) a samozrejme, keďže je to subaru - kvalitne spravený pohon 4x4, vozil som sa v tom pol roka, bohovo dobré auto.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vlado1886
Založený: 21 december 2008 Príspevky: 198 Bydlisko: Pod Dubnom
|
Zaslal: St 10.02.2010 09:24 Predmet: |
|
|
| Z toho co si vypisal je podla mna najlepsia volba audi A6quatro. Vsetky auta z tych co si vymenoval su dobre.Ti co maju bmw budu chvalit bmw,ti co maju MB zas to atd.Ja som mal aj mercedes aj audi a pohon quatro je fakt dobry.Ak si nemal este stvorkolku a kupis si ju,potom ine auto nebudes chciet. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nesztor
Založený: 03 august 2005 Príspevky: 48
|
Zaslal: St 10.02.2010 12:41 Predmet: najlepší výber |
|
|
Podľa mňa si kúp VOLVO V 50....keď sa nevieš rozhodnúť čo chceš,aspoň budeš v bezpečí
...nepozeraj ale ostatné modely,lebo sa zblázniš,keď sa dozvieš že je aj S40,S60,S80,V70 a pod...ale to je jedno v bezpečí budeš v každom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nesztor
Založený: 03 august 2005 Príspevky: 48
|
Zaslal: St 10.02.2010 12:44 Predmet: |
|
|
| Pilooo napísal: | rychle, pohodlne, primerany batozinovy priestor, mala spotreba.. skvele servisovanie, pri dobrom obuti zvladne lahsi teren.. - splna vsetky kriteria.. este aj rocnik by to mohol byt dobry..
 |
...sedačka je kožená? To by pomohlo pri výbere  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rado04
Založený: 10 február 2010 Príspevky: 37
|
Zaslal: St 10.02.2010 01:12 Predmet: |
|
|
| Pri tychto značkách už ide viac o prestiž a ich imidž, niekto ma rad MB a ine nechce, niekto audi, niekto BMW... maju podobne parametre pri podobných kubatúrach a vyborne jazdne vlasnosti maju všetky. Najprv sa rozhodni na čo ho chceš používať, či to ma byť SUV, či limuzína alebo niečo medzi tým ako audi allroad a tak sa môžeš posunúť ďalej... No pri tychto autách jednoznačne ti poradim 4x4 alebo aspoň predny nahon, lebo ak si kupiš nieaky 2 tonovy MB E alebo BMW 5 so zadnym nahonom, nepomôže ti ani rozloženie vahy 50/50, ani systemy...nič, len plakať na snehu a vode. |
|
| Návrat hore |
|
 |
stevo123
Založený: 06 október 2006 Príspevky: 95
|
Zaslal: St 10.02.2010 05:14 Predmet: |
|
|
| To bude podla mna jeden z tych pubertiakov co som pisal nedavno aby sa tot u spoplatnilo. Este som nevidel cloveka aby isiel kupovat auto a dal na vyber tolko aut. od SUV po limuzinu a od vyssej strednej triedy po vysoku. Absolutne nic nema s nicim spolocne. Neda sa porovnavat Touareg s Audi A6 a ani BMW 5 s Audi A8. Trepaes piate cez deviate. Sa rozhodni ci chces vyssiu strednu triedu ako su BMW 5,AUdi A6,MB E alebo vysiu triedu ako BMW 7,Audi A8 alebo chce SUV. Alebo podla mna najskor dovrsi aspon 18 rokov. Inac ten bicykel je fakt cool. Zabil si :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
|