309 872
inzerátov
Pridať inzerát

Policajne auta

Obsah fóra Auto Fórum Polícia Fórum
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
Sexiclubs
1 : 0

Založený: 25 máj 2009
Nabehané: 4 min

Predmet: Policajne auta PríspevokZaslal: 06.06.2009 11:56   
Zistil som, ze vela ludi nepozna policajane auta. Myslim tym hlavne radary.
Bolo by podla mna celkom fajn, ak by vsetci vedeli na co si maju davat pozor.

Tak podla mna je najviac:
Modrych a bielych fabii s tmavymi sklami
VW GOLF IV vacsinou biele.
Po dialnici VW Passat viem, ze aj audiny, ale neviem presny typ.

Zaujimaju ma hlavne auta s radarom, nie cestne kontroly.
Viem, ze Vam tato tema pripomina skor nejaku sprostost, ale urcite by bolo fajn, aby kazdy vedel na co si ma davat pozor.

Popripade sem mozte napisat nejake zaujimave pripady, alebo ako ist na policajtov.

Ja som pocul, ze vodic ma pravo prekrocit povolenu rychlost ak vezie svoju tehotnu manzelku, alebo ma ohrozene dieta (zdravotne).
Ak mate nejake info, tak sem s nimi.

Sexshop
www.SEXICLUBS.sk Sex zábava Erotické hry
Citovať
Type-R

Založený: 25 november 2008
Nabehané: 28 min

PríspevokZaslal: 06.06.2009 12:55   
Mna by zaujimalo par veci...
Pokial ja viem tak policajt vas namera este ked ste za nim mno ale fotku moze spravit az ked ho predbiehate alebo sa dostane za vas... takze treba davat pozor co predbiehate a ked zbadate fotak zabrzdit a zaradit sa:D neviem to su moje teorie.
A ked vas zastavia za rychlost mam pravo vidiet fotku s SPZT a prislusnu rychlost?

A este jednu otazku ked ma zastavia policajti je jedno ci na kontrolu alebo za niaky priestupok mam pravo si vypytat od nich ich mena popripade cisla odznakov?
Citovať
vajciak000
4 : 13

Založený: 15 február 2009
Nabehané: 6 hod 23 min

PríspevokZaslal: 06.06.2009 13:15   
Type-R napísal:
Mna by zaujimalo par veci...
Pokial ja viem tak policajt vas namera este ked ste za nim mno ale fotku moze spravit az ked ho predbiehate alebo sa dostane za vas... takze treba davat pozor co predbiehate a ked zbadate fotak zabrzdit a zaradit sa:D neviem to su moje teorie.
A ked vas zastavia za rychlost mam pravo vidiet fotku s SPZT a prislusnu rychlost?

A este jednu otazku ked ma zastavia policajti je jedno ci na kontrolu alebo za niaky priestupok mam pravo si vypytat od nich ich mena popripade cisla odznakov?

mena maju na lavom prsniku.

ale kludne si ich aj pytaj, ale vertomu ze si hned na teba nieco najdu a tvoja otazka bude za 32eur.
Citovať
autickar21
11 : 9

Založený: 12 máj 2008
Nabehané: 22 hod 44 min

PríspevokZaslal: 06.06.2009 15:25   
Neska som narazil na pupusackych policajtov. predomnou motorkar na starej motorke bez prilby odbocoval a vyblokovala ho cervena neoznacena fabia kombi s dvoma fizlami a s majakom na palubke.... asi vykupuju posledne skladove crepy od skodovky...
Citovať
gamavox009

Založený: 25 august 2007
Nabehané: 1 hod 41 min

Predmet: Re: Policajne auta PríspevokZaslal: 06.06.2009 20:29   
Sexiclubs napísal:
Zistil som, ze vela ludi nepozna policajane auta. Myslim tym hlavne radary.
Bolo by podla mna celkom fajn, ak by vsetci vedeli na co si maju davat pozor.

Tak podla mna je najviac:
Modrych a bielych fabii s tmavymi sklami
VW GOLF IV vacsinou biele.
Po dialnici VW Passat viem, ze aj audiny, ale neviem presny typ.

Zaujimaju ma hlavne auta s radarom, nie cestne kontroly.
Viem, ze Vam tato tema pripomina skor nejaku sprostost, ale urcite by bolo fajn, aby kazdy vedel na co si ma davat pozor.

Popripade sem mozte napisat nejake zaujimave pripady, alebo ako ist na policajtov.

Policajný zbor nemá VW Golf IV!!!! treba ísť k očnému, alebo si pozrieť na interenete ako vyzerá Golf III, IV, V, VI. PZ má iba Golf III a V.
Ja som pocul, ze vodic ma pravo prekrocit povolenu rychlost ak vezie svoju tehotnu manzelku, alebo ma ohrozene dieta (zdravotne).
Ak mate nejake info, tak sem s nimi.
Citovať
dynamic

Založený: 24 apríl 2007
Nabehané: 1 hod 13 min

Predmet: netreba sa bat PríspevokZaslal: 07.06.2009 07:55   
hlavne sa pri kontrole netreba bat. policajti porusuju zakony a vymyslaju si hlavne preto ze ludia nepoznaju zakony. ja mam stastie, policajti ma zastavavili iba par krat ale pokutu som platil iba raz za rychlost. za ostatne priestupky som to vzdy vykecal bez pokuty. napriklad neplatte pokuty na parkoviskach obchodnych domov. to su sukromne pozemky a tam nemaju co policajti robit bez povolenia majitela. policjatom nejde o zvysenu bezpecnost ale o vyzbieranie penazi a aby potom mohol stat zase nakupit v predrazenom tendri nove auta alebo inu techniku.
Citovať
SO 545

Založený: 16 január 2008
Nabehané: 14 min

PríspevokZaslal: 07.06.2009 11:38   
V Michalovciach vybrali za 2 tyzdne cca 35000euro
So starou technikou a starou vyhlaskou to trvalo cca 7 tyzdnou

Nieje co dodat. Meraju uplne vsade. Jazdim viac ako slusne hmmm
Citovať
kapeda
2 : 0

Založený: 28 december 2006
Nabehané: 3 hod 16 min

PríspevokZaslal: 07.06.2009 11:59   
PHAETON napísal:
ja som videl už aj strieborny peugot 407,,,sa opičia po nemcoch

...to je nova mytna policia, ktora bude fungovat po dialniciach kvoli zavadzaniu mytneho, rychlosti atd...
Citovať
kesuliak

Založený: 14 júl 2008
Nabehané: 0 min

PríspevokZaslal: 07.06.2009 15:58   
Je úplne jedno aké majú policajti autá tu trulko, aj tak s novým laserom ťa namerá a nestihneš sa ani poškrabať na nose Treba jazdiť tak aby si nebol nameraný a nie ty vymyslíš takúto tému, aby sme sem písali aké majú policajti autá...
A ešte ma zaujal príspevok typu, že neplatte pokuty na parkoviskách obchodných domoch, lebo policajti musia mať povolenie od majiteľa Tak takto som sa dlho nepobavil...Ten chlapec je určite právnik, ale právne zastupuje asi indiánov. Chalani, ak Vám príde dať policajt pokutu na parkovisku, bez váhania si pýtajte povolenie Píšte na týchto fórach o niečom, čím pomôžete tým, čo potebujú radu ohľadom áut a nie takéto blbiny
Citovať
baghira2

Založený: 02 marec 2008
Nabehané: 4 hod 29 min

Predmet: policajné autá PríspevokZaslal: 07.06.2009 18:09   
Vpiatok som videl v Rabči na Orave, ako 3 policajti roztláčali bielu Kiu Ceed, ....Najviac ma mrzelo, že som ich pritom neotfotil. Naskočila im, sadli do nej a odišli.Tak aj takéto majú policajti autá.
Citovať
Sexiclubs
1 : 0

Založený: 25 máj 2009
Nabehané: 4 min

PríspevokZaslal: 07.06.2009 19:54   
Dakujem velmi pekne za vese informacie.
Cakal som, ze nie kazdemu sa bude tato tema pacit, ale su tu celkom zaujimave informacie.
Viem, ze je najlepsie jazdit podla predpisov, ale koho to bavi?

Tie nove laserove snimace co maju, ma fakt nepotesili. Nastastie sa mi podarilo 2x im vyhnut.

Este by ma jedna vec zaujimala. Ako u Vas policajti zareagovali, ak ste ich ionformovali o nejakych znamych na policii popripade im volal niekto nadriadeny pripadne ich kamarat.

Mne sa takto podarilo par krat prejst s co najmensou pokutou, popripade ziadnou.

Sexshop
www.SEXICLUBS.sk Sex zábava Erotické hry
Citovať
Comfort

Založený: 01 december 2007
Nabehané: 10 min

PríspevokZaslal: 28.12.2009 18:44   
siluro napísal:
no
passaty b6 tmavo sede, tmavo zelene
audi s4 sede , biele policajne,
fabia biela, modra , modra, combi, felicia biela ,
golf policjany V, fabia combi policajna, kia ceed policjna
najnovsie policajne akoze komanda resp stary sedlaci
tmavomodry golf V, tmavomodry passat sedan sammozrejme maju kamery a folie

No ale po KE ja ako radary vidim LEN tmavozelene socky FABIE I.
Citovať
ivka123
5 : 0

Založený: 15 máj 2009
Nabehané: 11 hod 7 min

PríspevokZaslal: 28.12.2009 19:26   
VYBORNA TEMA tak prispejem-Viete preco na slovensku na kazdom rohu meraju rychlost?lebo na SK je vela primitivov co maju 19 rokou,150-200ps,pod kapotou a mylia si cestu zo zavodnou drahou.Chlapci si myslia,ze ked vedia stupit na plyn tak uz su skuseny vodici.
Poznam pripad,ked vodic predbiehal kolonu aut a neskoro si vsimol oproti iduci kamion,Clapci sa zrazili asi v 150 celne s kamionom a pri pytve sa zistilo,ze vodic v tej milisekunde pred narazom nielenze nestihol zareagovat,ale dostal infarkt a narazil uz mrtvy.
takze problem SK-VELA BLBYCH MLADYCH VODICOU
-LACNE RYCHLE AUTA
Citovať
lakinooo
103 : 34
moderátor fóra

Založený: 17 apríl 2008
Nabehané: 1 mes 5 dní 1 hod

Predmet: Re: :) PríspevokZaslal: 28.12.2009 21:01   
lizak napísal:
a je tu jedna neskodna Audina A6 ktora ma v kruhoch zabudovanu bradavicu ale tu ma kupenu jeden riaditel istej firmy v LH ale ten nemeria ten to od fizlov kupil koli motoru takze asi tolko

Netrep!!! Policia auta neodpredava!!!!

Inak maju aj Range Rovery, Hummer H1 aj H2, Videl som uz aj nejaky ten Bavorak, biele SuperB.
Citovať
misko122

Založený: 25 máj 2008
Nabehané: 6 hod 59 min

PríspevokZaslal: 29.12.2009 00:34   
ivka123 napísal:
VYBORNA TEMA tak prispejem-Viete preco na slovensku na kazdom rohu meraju rychlost?lebo na SK je vela primitivov co maju 19 rokou,150-200ps,pod kapotou a mylia si cestu zo zavodnou drahou.Chlapci si myslia,ze ked vedia stupit na plyn tak uz su skuseny vodici.
Poznam pripad,ked vodic predbiehal kolonu aut a neskoro si vsimol oproti iduci kamion,Clapci sa zrazili asi v 150 celne s kamionom a pri pytve sa zistilo,ze vodic v tej milisekunde pred narazom nielenze nestihol zareagovat,ale dostal infarkt a narazil uz mrtvy.
takze problem SK-VELA BLBYCH MLADYCH VODICOU
-LACNE RYCHLE AUTA

takym to prajem,lenze keby ublizil iba sebe,nie aj druhym,nevinnym
Citovať
Odpovedať Nová téma

Prejdi na:  
Obsah fóra Auto Fórum Polícia Fórum