"> " />

Autobazar.EU

Autobazar EU
Vyberte si jazyk: Slovensky Česky Polsky Deutsch English Italiano

Peugeot 4007 2.2 rady-názory

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut -> Peugeot fórum
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dzanyno16

Založený: 18 október 2010
Nabehané: 37 min

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 03:15    Predmet: Peugeot 4007 2.2 rady-názory Odpovedať s citátom

Zdravím vás, :)

uvažujem o kúpe Peugeotu 4007 ročník 2008 .

Viete mi poradiť, či oproti iným SUV ( Hyundai Sante Fe, alebo Honda CRV ) by v konkurecii obstál ???

potrebujem názor z praxe.... dííík

ahojte.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
dzanyno16

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 05:26    Predmet: Odpovedať s citátom

zdravím Vás...čakám na Vaše názory...ste pežoťáci...nenájde sa nikto - kto by mi vedel o tompíšte to modele napísať skutočne viac??? Je pravda že som mrkol na testy - no čím viac hláv tým viac názorov....

uvítam každý názor v čom je toto auto podľa vás ozaj lepšie, ako tie ktoré som vyššie uvádzal... :)

Napríklad či aj spotreba ako sa uvádzala údajne v meste 9.6 l...ale skutočnosť je zrejme iná...mimo mesta uviedli spotrebu 6 l - je tomu tak ?

pozdravujem a dííík - píšte nech som v obraze
Návrat hore
SlickVic

Založený: 08 september 2009
Nabehané: 12 hod 30 min

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 06:11    Predmet: Odpovedať s citátom

spotreba: http://www.spritmonitor.de/de/.....owerunit=2
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
scorpi4
moderátor fóra

Založený: 18 júl 2008
Nabehané: 265 hod 17 min

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 09:58    Predmet: Odpovedať s citátom

ja si zase myslim, ze vela skusenosti s tymto zabozrutom na fore nenajdes...po prve to z mojho pohladu je len pokus o SUV, rovnako ako Koleos a podobne srandy..

je to relativne nove auto, skusenosti skor zatial asi z recenzii, ktore robia taki, ako autobild a im podobni...
Návrat hore
SlickVic

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 10:02    Predmet: Odpovedať s citátom

suhlasim. predalo sa ich velmi malo. ale v globale je to mitshubishi outlander vo francuzkom kabate, tak ako je koleos nissan x-trail vo fr. kabate. Takze sa mozes orientovat tymto smerom, co sa tyka toho ake je to auto.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
scorpi4
moderátor fóra

Založený: 18 júl 2008
Nabehané: 265 hod 17 min

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 10:07    Predmet: Odpovedať s citátom

presne ako pises, len s tym, ze outlander je rokmi overena kvalita rovnako ako nissan..avsak ked vidim co vsetko postihuje koleosa, nechcem si predstavit dalsieho zabozruta s jeho chybami...

francuzi auta vedia robit, nepochybne..ale nech sa venuju radsej tomu, co roky fungovalo,kym to neposrali autami po roku 2000..teraz sa znova vracaju ku svojmu dizajnu, a vyzeraju fajn..aj kvalitou..ale OSOBNE auta,...nie preboha SUV...
Návrat hore
SlickVic

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 10:11    Predmet: Odpovedať s citátom

jj, presne dnes to riesili v autosalon tv na prime. z kde je pes zakopany, ze sa to nepredava.

ale ta 4007 vyzera ako outlander s inou maskou, takze tam predpokladam tolko francuzkych zasahov asi nebude, co je dobre v tomto smere.

koleos je ina pesnicka, ten vyzera ako uplne ine auto ako x-trail.
Návrat hore
koldo

Založený: 13 marec 2006
Nabehané: 5 hod 36 min

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 10:25    Predmet: Odpovedať s citátom

je to identicke s outlanderom...japonci im tam nenechali vela priestoru na francuzke upravy.rozdiel je akurat v dieslovych motoroch. psa pouziva svoj overeny 2.2 hdi, a mitsubshi pouziva nestastny motor 2.0 tdi od vw.
Návrat hore
SlickVic

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 10:28    Predmet: Odpovedať s citátom

nastastie uz nie. aj mitsu dava ten peugeot motor, co je velke plus oproti predchadzajucim kusom s TDI.
Návrat hore
cicmanec

Založený: 15 október 2008
Nabehané: 629 hod 17 min

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 10:45    Predmet: _ Odpovedať s citátom

4007-ka je prezlečený Outlander ako už bolo povedané. A prezlieka sa v rovnakej fabrike ako sa vyrába Outlander - Mitsubishi ju pre nich vyrába rovnako ako pre Citroen C-Crosser a v blízkej dobe prezlečené ASX...

Koleos vyzerá úplne inak lebo je to prezlečený Samsung...
SlickVic

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 11:08    Predmet: Odpovedať s citátom

jj, s tym mitsu je to tak.

koleos a samsung maju techniku nissanu x-trail 2. generacie, preto sa vobec necudujem, ze sa to velmi nepredava, kedze nevidim dovod preco kupit koleos a nie rovno x-trail.

co sa tyka c-crosser a 4007, tak mam pocit ze dizajnovo maju prednou maskou navrch, odkedy bol outlander faceliftovany na vyzor lancera. Myslim, ze suvecku ten negativny sklon masky nepristane. co vy na to ?
Návrat hore
cicmanec

Založený: 15 október 2008
Nabehané: 629 hod 17 min

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 11:19    Predmet: _ Odpovedať s citátom

Ja súhlasím.
borinik

Založený: 28 november 2008
Nabehané: 19 hod 24 min

PríspevokZaslal: So 04.02.2012 11:47    Predmet: Odpovedať s citátom

Outlander s VW motorom si nekupuj,pokial planujes velky najazd kilometrov. Ja mam este len cca 250tis a zatial som menil jeden krat predne platnicky,ale tak tiez sa trasiem co to bude,ked to bude mat cez 500tis kilometrov...
Návrat hore
dzanyno16

PríspevokZaslal: Po 06.02.2012 04:52    Predmet:

zdravím Vás,
chcel by som sa vám podakovať za vaše názory...v pokoji som si ich prečítal...je to premňa teraz momentálne ozaj dilemou - pre akú kúpu auta sa rozhodnúť.
Manželke sa páči 4007 Pežotík...

všetko si musím riadne premyslieť

díííík za všetky názory ...ozaj dííík :)
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut -> Peugeot fórum Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: