| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
sepox
Založený: 04 január 2008 Príspevky: 3
|
Zaslal: Po 08.02.2010 10:27 Predmet: NEPRAVIDELNY CHOD MOTORA GOLF 4 TDI |
|
|
| Zdravim vas,rad by som sa s vami poradil ohladom zavady na mojom golfe.Mam 66kw motor,akonahle zatlacim spojku pri vyradeni rychlosti(kvaltu)motor ide nepravidelne,ked trochu pridam tak uz potom ide normalne,deje sa to iba niekedy,bol som aj na diagnostike a nebola zistena ziadna chyba.dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
milansilvia
Založený: 06 január 2008 Príspevky: 24
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 08:41 Predmet: TDI |
|
|
Ahoj ,
tak závadu ,ktorú opisuješ spôsobuje zotrvačník. Pri jazdení tzv. pri podtáčaní motora dochádza k ničeniu dvojhmotnostného zotrvačníka. Nikdy by TDIčko nemalo isť pod 1500 otačok, takže štýl jazdy 4 rýchlosť a 40km/h TDI veľmi škodí.
To by ste malí všetci na toto pamätať NIKDY POD 1500 OT./MIN.
Je to dosť drahá zaležitosť nový zotrvačník. Problém TDI je v dvojhmote, ktorú je najlepšie vymeniť za jednohmotu. Predpokladám , že máš kod motora AGR, alebo ALH. Jednohmoty sa montovali do GOLF 3 kod motora 1Z tiež 1,9TDI najlepšie by Ti bolo pozerať na inzeráty. V čechách taký zotrvačník zoženieš za par korun no cena nového sa môže vyšplhať až na 700eur plus montaž.
Odporúčam stránku: www.dieselpower.cz
isť na forum a bratia česy Ti poradia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sepox
Založený: 04 január 2008 Príspevky: 3
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 10:50 Predmet: |
|
|
| Dakujem za odpoved,mas pravdu,lebo vtedy sa ta chyba prejavi,ked vyradujem kvalta pri otackach nizsich ako 1500,a motor ide nepravidelne a staci jemne pridat(zvisit otacky),alebo prudsie pribrzdit(vtedy z autom drgne)a motor ide uz normalne.Vymenil som vsetky filtre,olej.kod motora je AGR.Skusim sa pozriet na ten zotrvacnik,pripadne ho vymenim za jednohmotny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mk-r
Založený: 04 jún 2009 Príspevky: 43
|
Zaslal: Ut 09.02.2010 12:05 Predmet: GOLF IV |
|
|
do golfa JEDNOHMOTA sa da zohnať za slušne peniaze a to už aj DVOJHMOTA
rozvody@gmail.com |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|