318 575
inzerátov
Pridať inzerát

Nehoda...

Obsah fóra Auto Fórum Shoutbox - o všetkom
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
rudolfo63
242 : 38

Založený: 23 august 2009
Nabehané: 1 mes 6 dní 18 hod

Predmet: Nehoda... PríspevokZaslal: 03.03.2012 08:23   
Synovec sposobil dopravnu nehodu...Tazku,s tazkymi nasledkami...A vo svojich 24-rokoch si pokaslal nielen svoj zivot,ale aj zivot inych...
Velakrat som mu vravel,ze sa raz alebo zabije,alebo zabije nevinnych..Neboj strejdo,jsem dobrej ridic..
Naraz bol velmi silny,v takmer 120 km rychlosti letiac do protismeru..Nemal pravo prezit..Ale neprezila zena v oprotiiducom aute a jej manzel zostane mrzak do smrti..Oboch vrtulniky previezli na prazsku Bulovku na ARO..Synovec prisiel o nohu a o druhej sa zacina diskutovat...To,ze porusil vsetko co sa dalo,na dovazok jazdil bez poistky vo viere vlastnej nesmrtelnosti beruc zivot inemu ho odsuva do kategorie na ktore nemam ani pomenovanie..
Musi sa s tym vyrovnat sam..,so vsetkym..,aj s dalsimi nasledkami,ktore ho cakaju...Ja som odmietol pomoct,odmietol som akukolvek diskusiu a sestra to chape,aj ked mi je jej luto.Dala mu zivot,ale s pocitom a presvedcenim,ze ten zivot bude davat aj on..,dbajuc o jeho zachovanie v kazdej podobe...
Volal som mu..,plakal..,lutoval..prosikal...Mels pravdu..,povedal.
Teraz mu to nemozem povedat..,az neskor,ked sa psychicky a zdravotne zotavi,ked ho budu cakat sudy,ked sa postavi zoci-voci pozostalym,ked pride na lamanie chleba..Az vtedy si svoj kalich horkosti vypije do dna...
mp3turbo
305 : 124
expert: TDI

Založený: 09 apríl 2006
Nabehané: 18 dní 14 hod 43 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 09:26   
Citovať
PatrolGR
4 : 3

Založený: 01 október 2008
Nabehané: 1 dní 21 hod 21 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 09:55   
to je velmi smutne.
synovec to bude mat velmi tazke, ako zdravotne, ako pocitovo, ako zodpovedne (bez zakon.poist.). niekedy si myslim, ze to je osud a proste to mal urcene
Citovať
peto166
18 : 4

Založený: 14 jún 2009
Nabehané: 9 dní 20 hod 23 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 10:02   
na sude a vo vezeni (kam takmer urcite pojde) si to vsetko urcite velmy dobre uvedomi, co vsetko sposobil.. (nielen sebe ale hlavne tej druhej rodine) no na jednej strane mi je ho luto (bo toto sa uz neda vratit spat), no na druhej si zato moze sam..

verim tomu, ze do konca zivota nato nezabudne, a verim aj tomu, ze toho bude do konca svojho zivota lutovat.. ale ako sa hovori po vojne je kazdy general.. (treba proste troska mysliet dopredu..)
Citovať
Marekskk
38 : 30
moderátor fóra

Založený: 27 august 2010
Nabehané: 15 dní 9 hod 24 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 10:18   
Jasne na jednej strane je to smutné, je to škoda. No urobil nerozvážny čin za ktorý si môže sám. Ohrozil iných, čo keby nedajbože v tom aute oproti sedel niekto z naších blízkych? Mal by si toto uvedomiť, je to jeho chyba, bohužiaľ čas sa nedá vrátiť späť..

Založený: 19 august 2008
Nabehané: 23 hod 14 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 10:25   
Smutne a zial sa taketo veci stavaju kazdy den. Zial sa z toho ostatny vodici hlavne mladsich rocnikov nie a nie poucit.
Citovať
milan316
1 : 0

Založený: 08 november 2010
Nabehané: 3 hod 47 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 11:17   
co si to za strejdu, ked odmietnes pomoc synovcovi leziacemu v nemocnici, ktory aj ked neskoro si uz uvedomil co robil a lutuje to. a ten kalich si chlapec uz vypil
Citovať
wilz
45 : 36

Založený: 04 január 2008
Nabehané: 6 dní 19 hod 34 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 11:25   
čo píšeš kraviny, keby si bol iba sebe ublížil, tak mu treba. Ale zabil a ublížil iným.
Keď také niečo spôsobil, nezaslúži si žiaden súcit a už vôbec nie pomoc. Keď chce pomoc, nech si pomôže sám.
Citovať
marek90

Založený: 05 august 2008
Nabehané: 16 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 11:30   
Tak napisem sem aj ja par slov lebo momentalne prezivam to iste a je to pol roka od nehody ale som poskodeny. Tak vecsinou dopravne nehody zavinuju mlady pre vysoku ryclost ..... ja som bol ako spolujazdec a sofer ma 38r a prsalo isli sme do roboty rano a nikam sme sa nemali ponahlat a on letel a ja kedze som mal vtedy 21r a teraz mam 22r cize som mladsi ale nemal som vo zvyku jazdit nejak extra rychlo a som ho upozornoval a este mi povedal ze co sa bojim a netrvalo 15min a som mrzak do smrti a zo svalnateho chlapa sa stal invalid na vozicku.... a to dosledkom jeho nezodpovednosti a myslel si ze je najlepsi sofer na svete a mojou stranou sme narazili do betonoveho mostika a tiez som si zalietal v helikoptere a operacie atd a to som nikdy v zivote po doktoroch nechodil a ten moj pan vodic si mysli ze on je nevinny ze on za to nemoze ze zle pneumatiky a tak .... policia urcila jednoznacnee vinnika vodica ale chcem poukazat na to co tvojho synovca caka ze on ak bude vinnik co teda podla tvojho opisu viinnik je tak to teda do smrti nic nebude mat lebo on bude musiet zaplatit socialku zdravotnu plus zasah pri nehode a odskodnenie ktore dostane poskodeny a to neni su male ciasky tie splatit to by musel velmi dobre zarabat aby ich do smrti splatil a stale bude mat exekutorov na krku a tak.... rozmyslat je treba vcas a v telke je kazdodenne vela nehod s tragickym koncom a aj tak si napity clovek sadne za volant a robi frajera aj napriek tomu ludia jazdia rychlo .... ale tak tu riesenie nejake extra neni ved aj pre to ake su postihy ludia stale lietaju a zabijaju a mrzacia ludi jednoducho zaviest ze ak bude alkohol tak do smrti uz tomu clovekovi nedat vodicak a auta obmedzit na max rychlost 130 to bohate staci na cestovanie ci by to bol obsah 1.3 alebo 4.2 este dodatocne soferovi sa nic tak vazne nestalo....

Naposledy upravil marek90 dňa 03.03.2012 12:07, celkom upravené 1 krát.
Citovať
jonathan104
146 : 72

Založený: 22 február 2011
Nabehané: 26 dní 22 hod 21 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 11:45   
chapci moji....všetko neskoro

treba myslieť dopredu, čo ak, čo raz???

potom je už všetko zbytočné a hlavne strašne neskoro!!!!

radšej sa tu zožerme ako na ceste ...
Citovať
VLADY
62 : 21

Založený: 11 september 2007
Nabehané: 10 dní 6 hod 16 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 11:45   
milan316 napísal:
co si to za strejdu, ked odmietnes pomoc synovcovi leziacemu v nemocnici, ktory aj ked neskoro si uz uvedomil co robil a lutuje to. a ten kalich si chlapec uz vypil

Tento názor by si mal aj vtedy, ak by bol na strane poškodených niekto z Tvojich blízkych??? asi sotva. A kalich si ešte len vypije ak pôjde sedieť natvrdo....
A akáže pomoc...ak im človek dačo povie zväčša len tak práve z dôvodu že je už troška starší a má viac životných skúseností...tak ho majú pomali za starého de***,čo nemá šajnu o ničom dnešnom a majú ho hlboko v paži....tak nech sú aj potom takí frajeri....

Založený: 14 január 2007
Nabehané: 3 hod 7 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 12:01   
fuuuuuuuu tazko nieco povedat ale iba jednu vec keby mne niekto dokalicil niekoho s rodiny alebo nedajboze zabil nech caka kedy ho ja zabijem aby sy kazdy uvedomil ze mu ide o zivot
Citovať
milan316
1 : 0

Založený: 08 november 2010
Nabehané: 3 hod 47 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 12:03   
ja ho rozhodne neobhajujem.urobil chybu za ktoru uz z velkej casti zaplatil. hovorim o odmietnuti pomoci od rodiny
Citovať
jonathan104
146 : 72

Založený: 22 február 2011
Nabehané: 26 dní 22 hod 21 min

PríspevokZaslal: 03.03.2012 12:03   
faro a vieš,že pra takého človeka je smrť vykúpením???

... a niet horšieho ako Zorro pomstiteľ
Citovať
romysisa

Založený: 08 jún 2008
Nabehané: 5 dní 11 hod 21 min

Predmet: ... PríspevokZaslal: 03.03.2012 12:11   
Ono vela vodicov a hlavne mladych si mysli ze su majstri sveta a majstrami volantu ......Ale nikto nie je 100%-ny !! Taky vodic sa este nenarodil

Naposledy upravil romysisa dňa 03.03.2012 12:11, celkom upravené 1 krát.
Citovať
Odpovedať Nová téma

Prejdi na:  
Obsah fóra Auto Fórum Shoutbox - o všetkom