Majstri v nesprávnom parkovaní

Sem móžete poukázať na zaujímavý web v oblasti auto-moto, nie reklama...

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Sliedic
Sir
Príspevky: 7394
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Bydlisko: Slovak Banana Republic
Zdieľať na Facebook

Majstri v nesprávnom parkovaní

Príspevok od používateľa Sliedic »

Určite väčšina z Vás pozná stránku parkujem ako de b i l bodka blogspot bodka sk

Našiel som aj ďaľšie, tentokrát z Česka: http://galerie.autorevue.cz/showgallery.php?cat=604

Tzv. "čiarosleposť", kedy sa vodič netrafí medzi dve čiary, vyčnieva z parkovacieho boxu, alebo parkuje na tráve by som ešte zniesť vedel, ale čo ma vie nahnevať je, ak blbec zablokuje svojím vozidlom miesto pre invalida. Na to žiadne výhovorky neexistujú a vždy, keď takého jedinca prichytím, nemlčím. Naposledy dnes, keď pán v najlepších rokoch vystupoval z Mercedes E AMG a ľavým zadným kolesom stál dokonca už v druhom boxe vyhradenom pre invalidov ! Vynadal som mu, pretože JA SÁM som invalid, ale aj napriek tomu parkujem na normálnych parkovacích miestach a tieto miesta nechávam pre tých, ktorí majú omnoho väčšie problémy s chodením, ako ja. Používam paličku a každý deň som rád, že viem urobiť o 30 krokov viac, ako predošlý deň. Toto všetko si ten pán vypočul a červenal sa ako paradajka. Strašne sa hanbil (aj mňa to prekvapilo) a hneď išiel preparkovať inde.
Sliedic
Sir
Príspevky: 7394
Dátum registrácie: 18.05.2004 11:29
Bydlisko: Slovak Banana Republic
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Sliedic »

VLADY
Príspevky: 5285
Dátum registrácie: 11.09.2007 20:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa VLADY »

Majiteľovi zlámať obe haxne a auto pre výstrahu zapáliť...Myslím že po pár požiaroch by si aj takéto tupé hovada dávali viac pozor kde parkujú.... lol
kube
Príspevky: 39
Dátum registrácie: 06.06.2010 21:11
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa kube »

Sliedic,sledujúc toto fórum a tvoje príspevky nemôžem inak ako s tebou nesúhlasiť.
Moja miera tolerancie je postavená dosť vysoko,ale keď cítim že sa deje krivda/neprávosť nepoznám kamaráta.
Vtedy sa už prestávam riadiť heslom:ži a nechaj žiť
seven549
Príspevky: 7880
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

ten je dobry skoro ako ja.preco to vsetkych pohorsuje.nechce aby mu niekto otlkol auto.a pokuta je mensia ako davat opravovat potom prehnute dvere.a invalid si to moze zaparkovat o par metrov dalej.
peter121
Príspevky: 236
Dátum registrácie: 23.01.2008 19:18
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa peter121 »

Akó, nechcem prudiť ale z týchto "stránok rozhnevaných občanov" som už vyrástol. Niekedy proste zostaneš stáť cez čiaru, lebo ako blbci parkovali ľudia pred tebou, no kým prišiel iniciatívny fotograf stihli odísť. A veľa podobných situácií.

Nehovorím o S-kových mercedesoch na miestach pre invalidov, ale ak niekto stojí cez čiaru na poloprázdnom parkovisku- NECH.

Nedávno tu bola téma o trieskačoch dvermi..v robote tiež parkujem cez 2 miesta, lebo zákazníci sú idioti a na (pre mňa) novom aute som mal dvere poškrabané po týždni. Možno som tiež zavesený na podobnej stránke parkovacích úderníkov a nemohol by som to mať viac u prdele.
diag
Príspevky: 350
Dátum registrácie: 04.11.2008 20:20
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa diag »

hmm, cudujem sa, ze svoje auto som tam este nenasiel. ale vdaka mierne arogantnejsiemu parkovaniu som zatial nemusel riesit obity lak na dverach, apod...
jonathan104
Príspevky: 2733
Dátum registrácie: 22.02.2011 20:54
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa jonathan104 »

čviro-"šak rozprav-kár"
mirostar
Príspevky: 1650
Dátum registrácie: 20.01.2009 12:36
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mirostar »

To pred tak piatimi-šiestimi rokmi keď som mal starú 120-ku tak som takýchto točil tým,že som parkoval presne podľa čiar asi tak
5-10 cm od jeho dverí a neraz som si na neho aj počkal, alebo on na mňa ak mu to spravili aj z druhej strany.To potom boli točky.Našťastie ma niekedy zachraňoval iba služobný preukaz ale stálo to za to. Neskôr to syn riešil podobne, ale on aj zavolal mestských a odišiel po svojom.Už som sa to naučil aj ja. Človek sa učí celý život.
Rifter 1,2 v benzíne,110 koníkové.
seven549
Príspevky: 7880
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

cviro123 napísal:Nepamatas sa na temu predvcerom Seven. Kde si pisal ako ty sa silno vysporiadavas z ludmi ci zle zaparkuju pred tvojou haciendou? A teraz napises toto? :) To uz je podozrive :)[/quoterozdiel je ze teraz ide o pozemok kauflandu,alebo tesco to je jedno.je to hromadne parkovanie,cize ja to beriem.a obchod nikdy nebude na zakaznika volat policiu.
citronsk
Príspevky: 626
Dátum registrácie: 14.07.2009 00:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa citronsk »

..k tretiemu obrazku z lava by som mal vyhrady... ta thalia mohla parkovat ukazkovo a tato situacia moze byt dost klamliva... hlavne ked tam parkuje dlhsi cas.. a paradoxne auta ktore parkovali neskor mohli sposobit tieto medzery, sam som uz bol par krat preparkovat auto aby som nevyzera ako k.... ak by boli parkovacie miesta vyznacene, bolo by to bez problemu...
peto166
Príspevky: 972
Dátum registrácie: 14.06.2009 14:05
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa peto166 »

lukas.bubo
Padrino
Príspevky: 5326
Dátum registrácie: 29.07.2011 11:34
Bydlisko: Wild Wild West
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lukas.bubo »

galeriu som zbezne preletel, ale miestami mam pocit, ze niekto sa snazil naplnit tu galeriu tak trochu za kazdu cenu

napriklad tento nestoji az tak hrozne, aby to stalo za rec, ak vezmeme do uvahy, ze ma dost velke a siroke auto a nemusi byt az taky zrucny vodic, aby to vedel vykorigovat na milimetre. Najma, ak ten box bol o maly chlpok vacsi ako on sam:

Obrázok

toto by som tiez neriesil. Nevieme, koho priviezol, ci nepotreboval na prave predne dvere viac priestoru z nejakeho dovodu - dajme tomu invalida, ktory zatial z nejakeho dovodu nema ZTP a parkovaci preukaz (napr. pri mozgovej porazke davaju tusim az po roku, ked je predpoklad, ze stav sa nebude zlepsovat):

Obrázok

a tuto situaciu by som tiez nevnimal tragicky. Vsimnite si, ze ten golf ma za oknom pred volantom nieco - pripomina mi to parkovaci preukaz. Je sice pekne, ze miesto je vyhradene pre auto s konkretnym ECV, ale situacia sa moze vyvinut hocijako - auto sa pokazi a mam nahradne zo servisu, vymenil som si auto s kamaratom, lebo moje jemu vyhovuje viac na nejaky ucel a mne je jedno, na com sa vozim (alebo opacne), ... hocico, milion situacii. Ale invalid som stale rovnaky a zastat pri dome potrebujem bez ohladu na to, ake mam zrovna auto :41c2: : (poznamka - ma zmensenej fotke to nie je dobre vidiet, ECV na tabuli je ina ako ECV na aute)

Obrázok

toto tiez - vie niekto, za co presne dostal dotycny ZTP? Invalid neznamena automaticky chudak bez ruk a noh a samostatnosti ::: mali by byt radi, ze sa dokaze obracat a zarobit si na zivot, aj ked nema zdravie na 100% a ze nie je odkazany na davky, na ktore sa skladaju vsetci: (ECV na tabuli zhodna s ECV na aute)

Obrázok
flyte
Príspevky: 650
Dátum registrácie: 29.01.2011 21:36
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa flyte »

Kamos par dni dozadu vracajuc sa z roboty odfotil toto. Neviem ci sa s tym brodil cez Dunaj alebo co, ale myslim, ze zatial celkom spolahlivo vyhrava.
edit: je to chodnik okolo Auparku, v pozadi Novy most.

Obrázok
Toyota Auris hybrid | Citroen C5 II | Citroen Xsara | Ford Focus II
raven85
Príspevky: 1583
Dátum registrácie: 10.10.2011 08:37
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa raven85 »

Dobrá ŠPZ, že LC... :3dcline:

Návrat na "Zaujímavé stránky, odkazy"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných