Keeway huricane/flash 50 ccm 2takt
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ptr3
Založený: 01 apríl 2008 Príspevky: 12 Nabehané: 29 min
|
Zaslal: St 22.02.2012 07:16 Predmet: Keeway huricane/flash 50 ccm 2takt |
|
|
| Zdravim,mam moznost kupit tieto skutre-nove.Ak ma niekto skusenosti s tymito konkretnymi,budem rad za postrehy a rady.Potrebujem ho len na kratke trasy do prace a pod.Po zhruba kolkych km mozem ocakavat problemy a ake.Dakujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
oldoss
Založený: 16 september 2008 Príspevky: 304 Nabehané: 2 hod 16 min
|
Zaslal: St 22.02.2012 07:24 Predmet: |
|
|
Pokial je ten skuter novy tak snad nan plati 2 rocna zaruka nie?
Dvajtaktnu 50ku ty opravy kazdy trosku sikovny motomechanik. |
|
| Návrat hore |
|
 |
donmartin
Založený: 25 jún 2007 Príspevky: 528 Nabehané: 10 hod 57 min
|
Zaslal: St 22.02.2012 11:23 Predmet: |
|
|
ak mu nebudes v jednom kuse drzat plne vytoceny plyn tak ti tych 20-30 tisic vydrzi len s beznou udrzbou(valceky vo variatore,remen-tie originalne su snad z bambusu,popripadne vymena piestnych kruzkou-je to predsa 2T)
je to cinska kopia motora minarelli AC-pouziva ho napr aprilia,yamaha,benelli a v podstate skoro vsetky 2T ciny v roznych pi-cinskych upravach.
Odporucam odstavit (alebo pravidelne kontrolovat)zmiesavac oleja a miesat rucne -tie olejove cerpadielka maju obmedzenu zivotnost.
V serii ti to bude po spravnom odblokovani a naladeni jazdit cca 80 podla gps(ber to ako strop s vetrom v prdeli dolu miernym kopcekom.).
dalsia vec-motoservisy v 90% pripadoch nevedia riesit variatorove problemy...ani ho naplno odblokovat...
A ked chces da sa vyladit do extremov...len to stoji €...ale podstatne mensie ako zmysluplny tuning benzinovych aut...je to sranda.mal som presne taky isty.len mal cez 7koni (lebo aerox sa nechytal) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ptr3
Založený: 01 apríl 2008 Príspevky: 12 Nabehané: 29 min
|
Zaslal: Št 23.02.2012 06:50 Predmet: |
|
|
| Dakujem za rady,o rychlost mi az tak nejde,postaci aj 60 km/h.Hlavne nech vydrzi motor a elektrika aspon par tisic km,vela mu nedam zabrat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|