Kedy ma policajt pravo vyhodit vas z praktickej casti skusky

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

7181
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 28.09.2016 08:56
Zdieľať na Facebook

Kedy ma policajt pravo vyhodit vas z praktickej casti skusky

Príspevok od používateľa 7181 »

Ahojte, niekde som pocul ze ak sa vas policajt na skuske (na kuzeloch-prakticka cast) spyta otazku ohladne auta, motora a vy na nu bud neviete odpovedat alebo sa pomylite tak vas nemoze vyhodit zo skusky. Niekde som pocul ze od roku 2008 je v zakone napisane za skusobny komisar nema pravo vyhodit niekoho za takuto chybu. Ma pravo preskusat vase znalosti ale nemoze vas zato vyhodit zo skusky. Viete mi o tom povedat viac? Pytal som sa v jednej autoskole a tam sa mi pani zacala smiat ze ani nepocula ze by sa take nieco policajt niekedy pytal... Ako to prosim teda je?
pavucisko
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 25.11.2015 09:41
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pavucisko »

Mňa konkrétne sa počas skúšky pýtali...hned počas kurzov nám inštruktor vravieval, čo sa máme naučiť, čo sa po absolvovaní kuželov môže spýtať. Ono tušim bolo tak, že na istý čas to bolo zakázané a teraz sa to zasa robí.
7181
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 28.09.2016 08:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa 7181 »

Mne osobne sa vcera stalo ze ma vhodil kvoli tomu ze som mu neotvoril kapotu. Nie ze by som to nevedel, samozrejme. Tu packu akoby som tahal na prazdno, bez srandy to neslo otvorit. Bol taky mily ze mi povedal aby som si vystupil a podpisal mu papiere, ani sa nesnazil mi to aspon ukazat. Nemam problem si priznat chybu ale podla mna som ju nespravil. Neviem co s nou bolo ale hold mal som smolu. Jeho pristup ma fakt udivil...
bajo777
Príspevky: 13554
Dátum registrácie: 03.08.2010 10:08
Bydlisko: BH - bratislavske humno
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa bajo777 »

presne tak, pravo na vodicsky by malo byt v Ustave SR :41c2:
FIAT Bravo 2010 / 1.4 90PS / LPG(BRC)

Obrázok
Obrázok
patko1
Príspevky: 5737
Dátum registrácie: 03.12.2007 11:01
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa patko1 »

tak je ozaj extrem. Predsa ked ti ta kapota otvorit nesla mal si to hlasit ze to ide na prazdno a skratka je to asi po,jebabrane
oco13
Príspevky: 17825
Dátum registrácie: 14.12.2008 12:08
Bydlisko: okr.nové zámky
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa oco13 »

Nie je to žiaden extrem, policajt má právo vyhodiť žiaka kedykolvek ,ak on posúdi ,že nie je spôsobilý dalej pokračovať v skúške alebo blablabla. To je to isté ako prefesor pri skúške. Zase ty sa môžeš sťažovať a pridelia ti iného policajta alebo rovno komisiu. Ale má to zmysel??? môžeš si na skúšku pozvať aj troch novinárov a rozmazať to vo večerných správach, len čo tým získaš je podla mňa dosť otázne. :40bd: :40bd:
Konečne začne byť niekto trocha prísnejší a my ho za to obesíme? ja osobne by som anuloval 95% VP v tejto krajine(vrátane svojho), bez možnosti opetovného získania. To by počet nehôd klesol na nulu . :40bd: :40bd: :40bd:
som dezolát a komu sa to nepáči nech ma bozá v riť
logan668
Príspevky: 71
Dátum registrácie: 10.05.2014 21:14
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa logan668 »

Si si istý, že si nám tu povedal všetko o tej skúške? To bolo na začiatku tej skúšky, alebo si už aj niečo odjazdil?
elephant
Príspevky: 1747
Dátum registrácie: 25.02.2009 02:07
Bydlisko: ZH
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa elephant »

Vždy sú tri verzie príbehu

- Tvoja
- Jeho
- Pravda
FERO 321
Príspevky: 1644
Dátum registrácie: 27.01.2011 16:58
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa FERO 321 »

Hneď si mal povedať, že sa tá kapota nedá otvoriť nech to skúsi on. A za takú somarinu vyhadzovať zo skúšky ::: Už som počul rôzne podobné prípady, asi fakt majú prikázané, že určité percento nesmie spraviť na prvý krát.
aristoteles
Príspevky: 778
Dátum registrácie: 30.09.2009 11:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa aristoteles »

Povedzme si otvorene, co je to za vodica, co nevie zaklady ako funguje auto, ako natankovat, ako si otvorit kapotu, skotrolovat olej, doliat vodu do ostrekovaca. Aspon zaklady musi mat vodic zmaknute, aby sa necitil odcudzeny a nestresoval uz pred nasadnutim do auta...
A ak ta packa sla lahko, mozno uz bola kapota odistena:-) Hold, aj urcite percento nespravodlivo vyhodenych musi byt:-)
A mimochodom, videl uz niekto aby na skuske skusajuci vysvetloval studentovi to, co nestastnik nevie? Autoskola sa snazi ucit, ty by si sa mal ucit a skusajuci skusa. Obcas treba prijat aj prehru a neriesit to za kazdu cenu... Ak ed uz, mal si tam svojho ucitela, ten najlepsie vedel, co a ako.Ja viem, ze je taka doba, kazdy hlada rozum na internete,kazdy sa na vsetko stazuje, kazdy na kazdeho, kazdy sa kazdeho boji.
Ako pise Heller- "Nieco sa stalo"...
seven549
Príspevky: 7876
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

no ja neviem naco to je dobre aby vodic vedel otvarat kapotu tankovat apod veci.ved na vsetko mame servis.ci si to azda maju vodici aj servis na aute robit sami?.za mojej doby ked som robil vodicak sa take nic neucilo neskusalo.

ale pocas toho roku som zazil 2 chyby.obe s inymi ludmi.s jednym kamosom som siel pred mesiacom.klasika mesto 18.00 prechod pre chodcov kecame oproti auto stalo on zacal zrychlovat a zrazu mu zakricim stoj clovek.skoro presiel chodca.nechapem pozeral som este nanho ocami vidim ze sledoval premavku a on toho chlapa nevidel.dalsi v maji.vecer 19.30 kruhac.audine tak svietili svela vysoko a on nevidel to auto.ja som to auto videl 20 sec pred tym ako doslo ku kruhacu.rovnaka situacia kecame sledujem ho co robi a kricim stoj.kebyze audina nezastavi naberieho ho hned z boku.oboch som sa pytal ze co to bolo ci su ok neberu ziadne tabletky alebo co nevyspaty je.nic skratka nevideli.oboch na psychotesty by som poslal.darmo ze sa pozname roky.

cize nesla otvorit kapota policajt videl necinnost-co mal robit.
aristoteles
Príspevky: 778
Dátum registrácie: 30.09.2009 11:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa aristoteles »

Mas pravdu, vediet tankovat je pre vodica zbytocny prepych. To je len pre uzke okruh profikov :-)
Mozno by stacilo spravit tie psychotesty. Ono, ak nebude vediet zaradit jednicku, bude aspon zaruka, ze nikoho neohrozi. Nie ako ti tvoji kamosi:-)
Naposledy upravil/-a aristoteles v 28.09.2016 21:04, upravené celkom 1 krát.
seven549
Príspevky: 7876
Dátum registrácie: 03.02.2010 22:37
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa seven549 »

ale nie vsetci co su na cestach jazdia preto aby si zasoferovali.mam tiez znamych ktory soferuju raz za pol roka.mal kedysi auto no predal ho len mu hnilo pod panelakom.skratka nepotrebuje auto v meste nema potrebu ho ani mat.on sadne na elektricku alebo bus a vezie sa.ide s rodicmi niekam otec mu nanuti pod zajazdit tak posoferuje.ale tak isto pride na cerpacku a nevie sa pohnut.on nema paru o tom co je to motor diferencial.on ma v hlave len svoje cisla a pocitania.proste jeho to nebavi ani jeho zenu.obaja su klasika mestsky ludia bez starosti.pracu maju tak 10 min od bydliska a ziju len v meste.a ak niekam idu taxik je lacny alebo v lete k vode alebo k moru stale sa s niekym zvezu.a zase vsetci v partii vieme ze nema auto len nieco spomenie a vzdy niekto pride nieco previest.to iste co pamatam bol aj jeden chirurg u nas v nemocnici.penazi mal jeho zena tiez lekarka auto mali stareho zigulaka cele roky co len stal pod panelakom.na dovolenky v lete bezne mesiac pri mori lietadlom.dodnes je to tak zigulak uz je davno v hrobe nepotrebuju auto.
aristoteles
Príspevky: 778
Dátum registrácie: 30.09.2009 11:45
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa aristoteles »

Pozri seven... Asi ta nebavi matematika, vsakze? Asi ani nevies riesit diferencialne rovnice... Tak je logicke, ze si nebudes chciet spravit z nej statnicu. A ak by ta to napadlo, tak hadaj co sa stane? Vyhodia ta... A co sa potom spytas? Ze ty sice nevies co je diferencial na rovnica, ale do desat pocitat vies,maju ta pravo vyhodit?
navaho
Príspevky: 219
Dátum registrácie: 11.07.2010 09:06
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa navaho »

7181 napísal:Mne osobne sa vcera stalo ze ma vhodil kvoli tomu ze som mu neotvoril kapotu. Nie ze by som to nevedel, samozrejme. Tu packu akoby som tahal na prazdno, bez srandy to neslo otvorit. Bol taky mily ze mi povedal aby som si vystupil a podpisal mu papiere, ani sa nesnazil mi to aspon ukazat. Nemam problem si priznat chybu ale podla mna som ju nespravil. Neviem co s nou bolo ale hold mal som smolu. Jeho pristup ma fakt udivil...
no jasne, ze si tu packu tahal naprazdno. Lebo tu packu staci potiahnut raz a potom treba vystupit z auta, pod kapotou potiahnut dalsiu packu a tak otvorit kapotu.
Ked si ju ty tahal na prazdno, tak mu hend bolo jasne, ze nevies "o čo GO" :D

Takze nebolo to nahodou takto ako som popisal ? :)
VW Passat 1.9 TDI

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných