JEEP GRAND CHEROKE E- zvolávacia akcia

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Napísať odpoveď
poltorn
Príspevky: 13
Dátum registrácie: 12.01.2010 17:43
Zdieľať na Facebook

JEEP GRAND CHEROKE E- zvolávacia akcia

Príspevok od používateľa poltorn »

Dobrý deň!
Obdržal niekto od spoločnosti Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. " ZVOLÁVACIU AKCIU - SAFETY RECALLM35 - RIADIACA JEDNOTKA AIRBAGOV "?. Spoločnosť údajne zistila, že na niektorých vozidlách JEEP CHEROKEE /2002-2003/ a JEEP GRAND CHEROKEE modely z roku 2002-2004 sa vyskytuje závada, ktorá sa týka bezpečnosti vozidla. Riadiaca jednotka airbagov môže spôsobiť nečakané aktivovanie predného airbagu a/ alebo predpínača bezpečnostného pásu. Nečakané aktivovanie počas jazdy môže vyrušiť vodiča a spôsobiť nehodu. Spoločnosť zaistí bezplatnú opravu vozidla v autorizovaných servisoch. Čo nato poviete? Zaoberal sa s tým resp. riešil to už niekto?
karcikarci
Príspevky: 106
Dátum registrácie: 27.05.2010 21:53
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa karcikarci »

zdravim ta , ano aj mne to prislo domov a bol som sa informovat na zlatych pieskoch ze ako to je a povedali ze sa musim objednat tak sa chcem objednat v grif petrzalka co je zastupaca jeepu a tam robia aj servis vraj ... urcite to chcem riesit a mat to hotove.


K.
amdsempron
Príspevky: 107
Dátum registrácie: 29.05.2009 20:50
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa amdsempron »

Tiež sa čudujem že to riešia takto pozadu keď tie autá majú od 10-12rokov. Hladal som na internete ale nič ohľadne nejakých nehôd spôsobených nevystrelením / predčasným vystrelením airbagov som nenašiel. Samozrejme som hladal aj na amerických fórach a stránkach ale nič som nenašiel, každopádne to daj urobiť nakoľko to budeš mať zadarmo ti môže byť jedno. Vybav si náhradné vozidlo ktoré máš na dobu opravy k dispozícii bezplatne
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: uwa004407469711650 a 49 neregistrovaných