Garmin - nahlad krizovatky

diskusia a pomoc spojená s autorádiami, navigáciami, odblokovaním, DVD , hifi sústavami, alarmami ...

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Lukas404
Príspevky: 29
Dátum registrácie: 25.01.2011 12:11
Zdieľať na Facebook

Garmin - nahlad krizovatky

Príspevok od používateľa Lukas404 »

Zdravím, chcel by som sa poradiť ohladom mojej gps...dnes som si kúpil túto navigačku: Garmin nüvi 55LM CE Lifetime

v popise a na balení je funkcia asistent jazdných pruhov so samostatným náhľadom na pravej časti obrazovky, kde pekne naviguje aj na veľkých križovatkách.
Problém je v tom, že som sa v manuále nedočítal ako si ten náhľad nastavím.Skúšal som ju dnes po BB aj na obchvate,cez mesto a žiadny asistent pruhov mi neukazoval ani som sa nedopátral ako ho nastavím.

v tomto odkaze, obrázok dole "generic junction view" je pekne vidieť tu funckiu križovatiek. http://www.garmin.co.za/prod_detail_55l ... ductid=489

Viete niekto ako to funguje? poprípade kde to nastavím ak som to nejak prehliadol v nastaveniach.

Diky za rady.
astrak
Príspevky: 149
Dátum registrácie: 31.08.2007 17:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa astrak »

Nie som si istý,či to u nás funguje....asi nie.
Acon
Príspevky: 6995
Dátum registrácie: 07.05.2018 11:56
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Acon »

tak ja mám staručký asi 10r. Nuvi350 a pre náhľad musím kliknúť na info po prvú odbočku. Rozbalí sa to na 1/4 obrazovky. U mňa vpravo dolu. A možem si prechádzať náhlady všetkých nasledujúcich križovatiek. Podľa mňa aj tu to bude niečo také jednoduché
Ak by som išiel intuitívne ako u toho mojho tak by som prstom ťukol na ikonku uvádzajúcu 400m vľavo hore (obrázok Lane Assist)
camry
Príspevky: 604
Dátum registrácie: 27.04.2007 20:16
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa camry »

Ja som nedávno tiež kúpil podobnú navigáciu, ale trošku menšiu. Funkcia funguje automaticky-netreba ju nikde zapínať, ale len na niektorých križovatkách. Nie je tam úplne dokonalá databáza. Zvyčajne hlavné body v ktorých sa odbočuje na diaľnice by tam mali byť. Čo som bol prekvapený, že tam nie sú hlavné svetelné križovatky, ale sú tam skôr exity na obchvatoch miest. Inak v zariadeniach za pár eur som prekvapený, že tam je aspoň čosi :300f:
Lukas404
Príspevky: 29
Dátum registrácie: 25.01.2011 12:11
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa Lukas404 »

Tak ukázalo mi to dneska na ceste automaticky bez toho aby som niečo klikol, ako píše camry, ukazuje to len na niektorých úsekoch kde je v podstate viac pruhov a kde treba správne odbočiť nie na hociakých 2 pruhovych križovatkách.
Som ale spokojný s navigačkou.

Díky za rady chalani :)
mladychevroletak
Príspevky: 68
Dátum registrácie: 12.01.2014 19:59
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa mladychevroletak »

Asi nepomôžem, ale určite dám chrobáka do hlavy.

Určite máte nejaký smartfón a asi aj v internet v tel. Tak prečo ste si nestiahli nejakú navigáciu napríklad stým internetom je top waze. ale úplne zadarmo a úplne stači aj Be On Road je to produkt od sygic ktorý je platený. A keď sa chcete mať pruhy a také veci ako píšete tak ste mali kúpiť sygic za 50 € a hotovo. :3906:

Ja som za 2 roky prejazdil na waze celé slovensko a česko a na be on road Madarsko, Nemecko, a Rakúsko, a len som si kúpil tel SGS4 :300f:

Na takých prkotinách sa dá ušetriť a teraz úplne mimo témy dnes som sa bavil so susedom že aký program má na telku či upc alebo oranžových a tak a on že má oranžových za 50 eur na mesiac ja toľko nezaplatím ani za rok na koncesionárskych poplatkoch. Mám voľnú telku :40bd: :40bd: :40bd: :40bd: a neplatím nič :4012: :4012:
Napísať odpoveď

Návrat na "Audio - Video, Hifi, Navigácie, Autoalarmy..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných