308 874
inzerátov
Pridať inzerát

DEPLHI DS150E Diagnostika

Obsah fóra Auto Fórum AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia
Odpovedať Nová téma
Autor Správa
JOHNNYKOSCAK
2 : 4

Založený: 16 október 2011
Nabehané: 2 dní 14 hod 38 min

Predmet: DEPLHI DS150E Diagnostika PríspevokZaslal: 31.07.2012 19:02   
Zdravím Chalani, mám Diagnostiku Delphi DS150E, samozrejme nie zakúpenu, ale ja tam použitý platný licenčný kod a pod.

S touto diagnostikou som pracoval, lenže som používal Notebook ( v ňom bol tento software ) a toto zariadenie http://www.vybaveniedielni.sk/eshop/p/94-ds-150e Auto mi s PC prepojilo cez bluetooth a pekne to fungovalo...

Lenže zobral som noťas ku kamošovi a ona má 3 káble vag, KKL a ešte nejaký, neviem jeho názov teraz presne .

A ide o to, že ani s jedným káblom mi nenačítalo auto. Diagnostiku som prestavil tak aby udaje proste načítavala z toho kábla, ale PC rozmýšlaľ a rozmýšľal a nakoniec, riadiacu jednotku s diagnostikou nespároval.

Chcel by som som sa opýtať nejakých ludí, čo s touto diagnostikou pracovali, či vedia nejako tento systém obísť,alebo nejako ho vyriešiť.
Citovať
donmartin
8 : 2

Založený: 25 jún 2007
Nabehané: 17 hod 35 min

PríspevokZaslal: 31.07.2012 22:59   
Vsetko spociva len v spravnom nastaveni COM portov v pocitaci-vybrat spravny port a nasledne zvolit jeho spravnu rychlost(za predpokladu ze kabel je funkcny a kompaktibilny s programom)...
tento program by ti mal pomoct zistit kam dana aplikacia odosiela data: http://technet.microsoft.com/e.....96644.aspx

osobne som takto pripojenie nenastavoval,je to len teoreticka rovina...takze ked niekto vie co presne treba tak nech ma opravi.
Citovať
mhlavaty
389 : 37
expert: opravy & diag

Založený: 22 apríl 2005
Nabehané: 1 mes 11 dní 8 hod

PríspevokZaslal: 01.08.2012 07:08   
Keď som chcel Clip diagnostiku dať do notebooku kde už bola Lexia tak ma upozorńovali že by mohli kolidovať vraj nejaké drajvre,tak som to dal na iný počítač.Možno to nie je tento prípad
Citovať
JOHNNYKOSCAK
2 : 4

Založený: 16 október 2011
Nabehané: 2 dní 14 hod 38 min

PríspevokZaslal: 01.08.2012 07:43   
Všetkým Vám Ďakujem za odpovede :)

DONMARTIN: Samozrejme tie COM porty som nastavoval a aj rýchlosť toho portu,aby to pekne fungovalo. Kebyže túto možnosť nevyskúšam, tak to tu na forum ani nepíšem :) a myslel si správne, treba tú rýchlosť portu a vlastne aj ten port COM nastaviť ...

MHLAVATY: Čiže to myslíte, ako s antivírusovými program-mi kde sa neodporúčajú v jednom os 2 rozličné antivirusáky, pretože by mohli na seba ...

Tá delphi diagnostika je dosť drahá, tak asi mám pocit, že všetky tie káble budú s nou nekompatibilné , bude si to vyžadovať asi originál zariadenie tiež od daného výrobcu.
Citovať
defe
5 : 4

Založený: 07 september 2009
Nabehané: 6 dní 14 hod 17 min

PríspevokZaslal: 01.08.2012 10:20   
myslis si ze ten sw ti bude pracovat s hocijakym kablom vyrobca neni tak blby aby toto umoznil,potrebuje zarobit aj na kabli nie?
Citovať
diag
15 : 5

Založený: 04 november 2008
Nabehané: 21 hod 22 min

PríspevokZaslal: 01.08.2012 11:57   
delphi ide iba s HW urcenym pre ten software, cize zabudni na ine kable ako ten, co je k tomu programu vyrobeny
Citovať
koldo
4 : 0
expert: PSA

Založený: 13 marec 2006
Nabehané: 1 dní 10 hod 49 min

PríspevokZaslal: 01.08.2012 19:15   
ako bolo spomenute... k tomu softweru ti pojde len original interfejs.
ked chces delphi,kup si z ciny autocom cdp za nejakych 130 evri aj s postovnym.
je to cinsky klon delphi diagnostiky,software je identicky.

otaznost je korektna diagnostika toho klonu...

Prejdi na:  
Obsah fóra Auto Fórum AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia