Bmw X3 e83 3.0d , 2004 automat

Diskusia ohľadne vozidiel značky BMW

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

peterfrint
Príspevky: 3
Dátum registrácie: 12.07.2011 10:06
Zdieľať na Facebook

Bmw X3 e83 3.0d , 2004 automat

Príspevok od používateľa peterfrint »

Zdravim, chcem sa spytat, ci sa niekto uz nestretol s trasenim(chvenim) volantu u bmw x3 e83. Alebo nevie, co by to mohlo sposobovat? Stale mi trasie s volantom. Ked nastartujem a idem sa pohynat, zo zaciatku jazdy mi stale chveje s volantom. Neskor ako zacnem pridavat alebo niekoho predbiehat tak chvenie este zosilneje. Po par minutach jazdy sa to zmierni, ale stale chveje. Este aj ked prudsie zabrzdim tak zacne silnejsie chviet. Pocas jazdy pocut tiche sumenie, akoby nieco suchalo. Vsetky kolesa vyvazene a vymenene, nove letne aj zimne gumy s diskami, nedavno bol vyvazeny kardan. Vymenene vsetky silenbloky, vsetky capy na prednej naprave, nove kotuce aj dosticky, stabilizacne tycky predne aj zadne, oleje, filtre, vsetky loziska, vsetky poloosi, robena geometria. Rozmyslam este, ci by to nemohol byt zadny diferencial, ale ten nemozem nikde zohnat. Neviem, co by to mohlo sposobovat. Uz som zacal rozmyslat aj nad predajom, ale to uz sa mi ani neoplati predat, kolko penazi som uz do neho natrieskal :) Prosim o radu.
lorak777
Príspevky: 1617
Dátum registrácie: 21.03.2015 10:52
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa lorak777 »

nechcem nikomu vstupovat do svedomia, ale ked si uz vlastne vymenil vsetko, tak to treba vsetko znovu rozobrat a zlozit nanovo - a dobre ocistit a treba to panu majstrovi aj povedat, lebo ja som najcastejsie zazil takyto problem ,ak neboli dobre ocistene tie dosadajuce plochy brzdovych kotucov a zvlast su na to citlive bmw. Inak nie je zarucene, ze si znovu nedal poskodene gumy, krive disky, alebo poloosi. Asi ta neminie znovu zrovnat disky a nove "premiove" gumy.
peter256
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 28.12.2013 12:10
Kontakt:
Zdieľať na Facebook

Re: Bmw X3 e83 3.0d , 2004 automat

Príspevok od používateľa peter256 »

peterfrint napísal:Zdravim, chcem sa spytat, ci sa niekto uz nestretol s trasenim(chvenim) volantu u bmw x3 e83. Alebo nevie, co by to mohlo sposobovat? Stale mi trasie s volantom. Ked nastartujem a idem sa pohynat, zo zaciatku jazdy mi stale chveje s volantom. Neskor ako zacnem pridavat alebo niekoho predbiehat tak chvenie este zosilneje. Po par minutach jazdy sa to zmierni, ale stale chveje. Este aj ked prudsie zabrzdim tak zacne silnejsie chviet. Pocas jazdy pocut tiche sumenie, akoby nieco suchalo. Vsetky kolesa vyvazene a vymenene, nove letne aj zimne gumy s diskami, nedavno bol vyvazeny kardan. Vymenene vsetky silenbloky, vsetky capy na prednej naprave, nove kotuce aj dosticky, stabilizacne tycky predne aj zadne, oleje, filtre, vsetky loziska, vsetky poloosi, robena geometria. Rozmyslam este, ci by to nemohol byt zadny diferencial, ale ten nemozem nikde zohnat. Neviem, co by to mohlo sposobovat. Uz som zacal rozmyslat aj nad predajom, ale to uz sa mi ani neoplati predat, kolko penazi som uz do neho natrieskal :) Prosim o radu.


Ako pisam Lorak,vsetko odznova vyvazit a nahodit.A este k chveniu pri brzdeni,kedze sam jazdim na Bmw,tak je haklive na kotuce.Pises,ze si ich vymenil,ale za ake,pokiak si si objednal z netu,tak to je na dve veci.Vymen kotuce za originalne kotuce priamo z predajne,orinalny nahradny diel.Mne osobne chvenie zmizlo,a tiez som pomenil vsetko mozne,nakoniec chyba bola v kotucoch.
Pri rozbiehani,tazko povedat,variant je viac,a uz si toho skusil dost ako som precital..
peterfrint
Príspevky: 3
Dátum registrácie: 12.07.2011 10:06
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa peterfrint »

cviro123 vdaka, pozriem sa na nich
peterfrint
Príspevky: 3
Dátum registrácie: 12.07.2011 10:06
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa peterfrint »

peter256 kotuce som daval znackove(jurid), nove
Napísať odpoveď

Návrat na "BMW fórum"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 11 neregistrovaných