"> " />

Autobazar.EU

Autobazar EU
Vyberte si jazyk: Slovensky Česky Polsky Deutsch English Italiano

Banner autobateria

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
bopol

Založený: 29 marec 2010
Nabehané: 3831 hod 2 min

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 08:26    Predmet: Banner autobateria Odpovedať s citátom

V 12.2010 som kupil tuto baterku,prva zima v pohode,ale tuto zimu mi to slabsie startuje,no a vcera som nenastartoval.Auto stalo od piatku do pondelka vonku v TT-nastartovalo,pridem do SE dam do garaze.V utorok ledva nastartovalo v garazi,prejdem 1km zastavim a uz som nenastartoval.Auto nejazdi kratke vzdialenosti 1-2krat do tyzdna TT-SE,1xmes.BA,5dni parkuje v garazi a 2dni vonku.Orig.bat.mi vydrzala 5r /este stale startuje v kamaratovom aute/,tak som kupil preventivne banner,lebo hovorili,ze je lepsia /asi tazko/,ked vydrzi ledva cez rok.MOZEM JU IST REKLAMOVAT,BLOK MAM.JE TO BENZINOVE AUTO.DIK
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
cicmanec

Založený: 15 október 2008
Nabehané: 629 hod 17 min

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:04    Predmet: _ Odpovedať s citátom

Nech sa páči.
LOCHNESS
moderátor fóra

Založený: 01 december 2007
Nabehané: 109 hod 58 min

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:09    Predmet: Odpovedať s citátom

skus napísať aké mas auto , a aku silnu mas bateriu
bopol

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:19    Predmet: Odpovedať s citátom

MEGANE 2 1,6 16v ,je tam s takymi parametrami aka bola orig.,teraz presne neviem ake to su,pozriem poobede.Stala 82eur.
Návrat hore
CODE

Založený: 18 december 2008
Nabehané: 3 hod 40 min

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:19    Predmet: Odpovedať s citátom

Mám podobnú skúsenosť s autobateriou Banner.Po roku uživania prestalo auto štartovať,tak som dal baterku na reklamaciu.Prišla mi odpoveď,kde mi napísali že reklamaciu neuznávaju pretože som pravidelne autobateriu nedobíjal nabíjačkou.Takže každy mesiac baterku von a dobiť ´....,choré.
Návrat hore
LOCHNESS
moderátor fóra

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:23    Predmet: Odpovedať s citátom

možno chore a možno iba obchodny tah . . tak ako ma VW group napísane že 1l na 1000 km može spapat oleje . .. tiež je to nezmysel ale maju to tam

oni sa vedia chranit . . lenže neviem ako banner , možno ked kukneš dokumentaciu a zarucny budes mudrejší
sbf

Založený: 06 február 2009
Nabehané: 12 hod 9 min

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:30    Predmet: Odpovedať s citátom

no chod reklamovat. vysledok = ostanes 30 dni bez baterky, predajca si na nej v tychto mrazoch pojazdi (nebude si nicit svoju), a dostanes staru omotanu vyhovorku ako napr. auto zle dobija, zly starter, niekde skrat, a pod.
Návrat hore
LOCHNESS
moderátor fóra

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:44    Predmet: Odpovedať s citátom

sbf - nebud optimista.

Ma na to právo ist reklamovat a myslím že musí dostat normálne vyjadrenie , podstatne je čo je napísane v zarucnych podmienkach a navode na udrzbu baterie , poprípade teploty a pod. . .

chapeš bude tam napísane že bateria je plne funkčna od +40°C do -10°C , a vybavene . . .
pohanx

Založený: 08 december 2010
Nabehané: 27 min

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:44    Predmet: Odpovedať s citátom

co tak ju skusit nabit preventívne v týchto mrazoch?
Návrat hore
bopol

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:45    Predmet: Odpovedať s citátom

Dam tam dnes tu staru orig,co som dal kamaratovi,ta mu startuje stale a stoji vonku a jazdi len po meste.Ja som chcel orig. ale ked som vtedy prisiel do renaultu tak mi povedali,ze oni ju na sklade nemaju,ze si mam ist kupit vedla do auto kelly.Orig.by stala v renaulte 70eur.
Návrat hore
LOCHNESS
moderátor fóra

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:48    Predmet: Odpovedať s citátom

myslím že ak je na zarucnom napísane to čo aj na stranke predajcu tak reklamacia by mala byt uspešna :

Autobatérie sú základom spustenia energie každého motora – štartovanie. V našej ponuke si môžete objednať a zakúpiť tieto rakúske, značkové autobatérie BANNER, ktoré majú vysoký a dlhotrvajúci výkon s maximálnou kapacitou, s tým faktom, že už nemusíte dolievať žiaden elektrolyt (alebo destilovanú vodu), pretože sú úplne uzavreté.

Tieto bezúdržbové autobatérie BANNER majú nízke samovoľné vybíjanie, pretože vďaka technológii AGM (know how firmy BANNER) vydržia tieto batérie oveľa dlhšie, ako klasické staršie typy batérií.
mannon

Založený: 30 december 2009
Nabehané: 3 hod 26 min

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:52    Predmet: Odpovedať s citátom

Sranda že keď tu niekto napíše skúsenosť s autobazárom, nejakým zázrakom sa to vymaže a keď niekto napíše skúsenosť s autobatériou zostane to na stránke.... výrobca autobatérie si tu asi neplatí reklamu......

(inak držím palce s reklamáciou)
Návrat hore
patko1

Založený: 03 december 2007
Nabehané: 124 hod 22 min

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:57    Predmet: Odpovedať s citátom

jednoznacne to reklamuj, ta baterka v takom aute musi vydrzat minimalne 5 rokov ako nist.Toto co si napisal nie je v poriadku:,,Auto stalo od piatku do pondelka vonku v TT-nastartovalo,pridem do SE dam do garaze.V utorok ledva nastartovalo v garazi,prejdem 1km zastavim a uz som nenastartoval,, Nieco tam nie je ako ma byt, na druhej strane to moze byt aj nieco ine ako baterka
Návrat hore
peto166

Založený: 14 jún 2009
Nabehané: 74 hod 22 min

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:58    Predmet: Odpovedať s citátom

bopol napísal:
s takymi parametrami aka bola orig.,teraz presne neviem ake to su,pozriem poobede.Stala 82eur.

predpokladam ze:
Max. dĺžka: 278 mm / alebo 242 mm
Max. šírka: 175 mm
Max. výška: 175 mm

skontroluj dobijanie ak je ok tak:
to mas zato ze kupujes benzinkove baterky typu BANNER.. :D na slovnaftkach ich teraz maju kopcom... no ja uz len zato by som to nekupil...
nehovoriac otom, ze aj v testoch tieto baterky moc dobre neobstali, teda rok, ci dva dozadu boli na poslednych miestach.. teraz uz vraj patria k najlepsim, ale garantujem ti, ze este vacsina predavanych baterii je minimalne z minuleho roka ak nie este starsie (proste skladove zasoby) a preto tak skoro odchadzaju...

mal si si zobrat nejaku poriadnu VARTU SILVER dynamic a taketo problemy by si asi nemal.. :) samozrejme je o nieco drahsia ale urcite vydrzi... aspon ja s nou mam zatial len dobre skusenosti.. pripadne mozem odporucit aj baterie EXIDE tiez super baterky (a trocha lacnejsie) avsakaj tiez ked kupis nejake stare co stali v sklade rok ci dva tak natom nebudes o moc lepsie.. treba brat len od overenych predajcov!!!

a kupuj radsej silnejsie baterie, ale max. ake dovoluje montovat vyrobca, v tvojom pripade renault do megana, ak sa nemylim tak je max. 74 Ah...
slabsiu by som aspon ja nedaval... (cim silnejsia tym menej sa musi namahat.. pri starte btw mala by dlhsie vydrzat...)

Naposledy upravil peto166 dňa St 01.02.2012 11:17, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
CODE

Založený: 18 december 2008
Nabehané: 3 hod 40 min

PríspevokZaslal: St 01.02.2012 10:59    Predmet:

Lochness veď vravím že je to choré....

Presne ako píšeš ty,môže tam byť napísané funkčnosť baterky od do stupňov celzia a je to vybavené čo sa týka záruky.Prečo to potom vôbec ponúkaju v našich klim.podmienkach , .ďalej pravidelné dobíjanie ,veď kto to robí??
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Auto Fórum -> AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: