Autorizovany servis alebo zmluvny servis poistovne?

Diskutujte o všetkom čo vás zaujíma alebo trápi !

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

Napísať odpoveď
enikah
Príspevky: 14
Dátum registrácie: 27.10.2010 12:36
Zdieľať na Facebook

Autorizovany servis alebo zmluvny servis poistovne?

Príspevok od používateľa enikah »

Zdravim,

chcela by som sa opytat co si myslite ci stoji za to dat si auto opravit radsej do autorizovaneho servisu ako do zmluvneho servisu poistovne? (KASKO). Ide o to, ze zmluvny servis dava nahradne auto zadarmo co v autorizovanom servise nedostanem.

dakujem.
tomas-b
Príspevky: 61
Dátum registrácie: 25.08.2012 15:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa tomas-b »

Jednoznacne do autorizovaneho servisu. Z vlastnej skusenosti, zmluvni partneri poistovne pracuju pre poistovnu, chcu si splhnut u poistovne nie u klienta-majitela auta. Kdezto autorizvoany servis je viac motivovany odviest dobru pracu, ma vacsiu pravdepodobnost ze sa k nim klient bude vracat.
Jediny problem by mohol byt, keby poistovna odmietla plne krytie pre autorizovany servis, keby mal podla nich-poistovne, moc vysoke normohodiny.
Snaz sa dostat auto do autorizaku :2f93:
FERO 321
Príspevky: 1644
Dátum registrácie: 27.01.2011 16:58
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa FERO 321 »

Ak má zmluvný servis dobré recenzie ani na chvíľu by som neváhal. Autorizovaný servis nie je garancia najkvalitnejšej opravy.
enikah
Príspevky: 14
Dátum registrácie: 27.10.2010 12:36
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa enikah »

no to praveze neviem ako by som sa dostala k recenziam. na nete som ziadne relevantne nenasla...
pacho17
Príspevky: 326
Dátum registrácie: 12.06.2012 20:22
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa pacho17 »

autorizovaný servis, jednoznačne. Čo sa týka náhradného vozidla, pokiaľ si Ty nezavinil haváriu, tak Ti preplatia auto z PZP vinníka. Ináč sa dá aj v autorizáku dohodnúť náhradné vozidlo za slušnú cenu. Naposledy mi dali za 5€/ deň, a máš istotu, že dostaneš fakticky nové auto. Väčšina autorizákov, je tiež zmluvný servis väčšina poistovní.
daevid
Príspevky: 21
Dátum registrácie: 10.05.2012 22:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa daevid »

Nepíšeš o akú poisťovňu sa jedná. Seriózna poisťovňa Ti dovolí si dať vozidlo opraviť kam chceš, nerieši to, len požaduje FA za opravu, sú tu však aj také poisťovne, ktoré si zazmluvnili kadejaké garáže len kvôli tomu, za aké ceny dokážu autá opravovať. Stretol som sa aj s tým, že klientovi bez jeho vedomia v takomto "zmluvnom" servise použili na opravu akostné (neoriginálne) náhradné diely, s čím by som ja sám určite nesúhlasil. Ja by som odporúčal určite autorizovaný servis, ak máš normálnu poisťovňu, tak Ti aj autorizák dá náhradné vozidlo zdarma poprípade za zvýhodnenú cenu vďaka tomu, že si klientkou takejto poisťovne.
Napísať odpoveď

Návrat na "AUTOMOBILY - Všeobecná diskusia"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot], nagy@vodrazka.sk, printerscd, viktoralaura142 a 74 neregistrovaných