Autoradio Random cs 311 d

diskusia a pomoc spojená s autorádiami, navigáciami, odblokovaním, DVD , hifi sústavami, alarmami ...

Moderátori: mhlavaty, niner, Atlas, LOCHNESS, foter

zdenokapo
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 05.06.2011 10:36
Zdieľať na Facebook

Autoradio Random cs 311 d

Príspevok od používateľa zdenokapo »

Prosim o pomoc ma niekto skusenosti s tymto autoradiom alebo najlepsie manual dakujem
VLADY
Príspevky: 5285
Dátum registrácie: 11.09.2007 20:00
Zdieľať na Facebook

Príspevok od používateľa VLADY »

Načo manuál šak to je šecko na jedno kopyto ovládanie takého rádia , vstupy v zadu bývajú označené a verím že to má na repráky a napájanie klasika ISO konektor. Mám s čínskou produkciou podobných značiek skúsenosť asi takú, že uspokojí nenadchne, cena zodpovedá prevedeniu a či je tam načmárané ako značka to alebo ono furt je to jeden čert. Citlivosť tunerov býva taká všelijaká zvuk tak isto nemastné neslané , všetko je to robené len na dizajn a efekt, ale kvalita či už mechanickéh prevedenia alebo aj zvuku je vždy až druhoradá. A ak je pri tomto názov odvodený z angličtiny tak asi vystihuje podstatu....Nepochopil som význam toho displeja, to je na pozeranie nejakého videa celkom podľa mňa nedostatočné.
Ale popis produktu píše dačo iné....tak ja teraz neviem ....

Popis k produktu:
Aj v aute si vychutnávajte zvuk a obraz s vynikajúcou kvalitou s autorádiom CD/DVD/MPEG4/MP3 CS-311D !
Je elegantné a dodáva 160W, autorádio CS-311D od i-Random ponúka príjemnú všestrannosť. Prehráva CD, MP3, DVD a dokonca aj MPEG4, zabaví vašich pasažierov hudbou, ale aj obrazom vďaka jeho veľkej obrazovke TFT 3": cesty sa vám budú zdať krátke!
Vďaka jeho mnohým konektorom, vrátane portu USB, čítačky pamäťových kariet a pomocného vstupu na fasáde, si vychutnávajte vaše filmy a obľúbené skladby rýchlo a jednoducho.
Navyše autorádio i-Random CS-311D je vybavené výstupom Woofer, a ďalším pre cúvaciu kameru a dokonca aj 2 výstupmi video: vaši pasažieri tak môžu pozerať filmy na veľkej obrazovke !
Je vybavené tunerom RDS a protinárazovým systémom, autorádio CS-311D znásobuje vašu zábavu v aute



Takže ak to chceš na ozaj nenáročné počúvanie nejakých MP3 z karty alebo USB prípadne rádia tak to asi bude postačovať ale to je asi tak celé. Samozrejme ak to máš v aute namontované a funkčné tak by som to zrejme nevyhodil ale dať za to viac ako 5E dakde na inzerát je asi tak maximum čo by som bol ochotný.
Napísať odpoveď

Návrat na "Audio - Video, Hifi, Navigácie, Autoalarmy..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní